Овен След секс Овенът започва да си върши задачите. Не че не придава

...
Овен
След секс Овенът започва да си върши задачите. Не че не придава
Коментари Харесай

Ето какво правят зодиите след секс

Овен

След секс Овенът стартира да си прави дилемите. Не че не придава значение на случилото се сред вас. Но те са тооолкова доста! А това пусто време все не стига…

Телец

Телецът ще полежи минута-две блажено, ще отиде до кухнята, ще ви донесе нещо за хапване и учтиво ще ви помоли да повторите още веднъж всичко, което правихте в леглото.

Близнаци

Ще ти опише анекдот, по-късно ще поговори за международната рецесия, ще изпуши една цигара, отново ще ти опише анекдот, после една занимателна история, дружно с нея още 2-3, ще се върне на световните проблеми… " А не ти ли се гледа филм? "

Рак

Ракът ще мълчи и ще чака вие да кажете нещо благо и романтично. Ако не го извършите, дни наред ще виждате необяснима горест и отчаяние в очите му.

Лъв

Лъвът се държи по този начин, все едно нищо не се е случило. Продължава диалога по тематиката, която обсъждахте. В един миг се чудиш в действителност ли правихте секс или сънуваш един от най-странните си сънища.

Дева

Не се чувствайте неудобно, в случай че Девата се обърне и ви благодари. Или пък ви лепне благодарствена целувка. Все отново й помогнахте освен да изпита наслаждение, само че и да се употребява от благотворното въздействие на секса – освобождава от напрежението, тонизира, пречиства…

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР